پیام تبریک کسب رتبه برتر

تبریک به مناسبت کسب رتبه های برتر قرآنی

بیست سومین جشواره قرآن و عترت (ع) اساتید ، دانشجویان و کارکنان در تاریخ ۲۴/۲/۱۳۹۷ در دانشگاه  علوم پزشکی برگزار گردید. در این جشواره ۳ نفر از پرسنل شبکه بهداشت و درمان شهرستان گلپایگان ۱- آقای دکتر عطااله غفاری ۲- آقی عباس فراهی ۳-سرکار خانم زهرا عباسی موفق به اخذ رتبه های برتر گردیدند.

ضمن عرض تبریک به این عزیزان آرزوی موفقیت در ادامه این مسیر نورانی را از خداوند متعال خواستاریم.

رابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان گلپایگان

تبریک۱۵ اردیبهشت روز جهانی ماما

موهبت الهی در دستان پر توانت

نبض زندگی را در نوزاد متجلی می سازد

وضربان قلبت ترنم آهنگ زیبایی است

که الهام بخش مهر مادری است

برگزاری جلسه با شرکت تعالی سازان

در روز یک شنبه مورخ ۹۷/۲/۹جلسه ای با حضور مدیریت محترم شبکه بهداشت ودرمان و ریاست و مدیریت بیمارستان و سایر اعضای کمیته کام با آقای ابوالحسنی و خانم امیری برگزار شد .گزارشی از CSI ارائه شد ومصوب شد  رضایت سنجی مراجعین با حمایت شرکت مجددا  انجام شود  .همچنین  طبق مصوبات جلسه رضایت سنجی پرسنل (ESI) توسط شرکت در ماهای اخیر انجام شود .

آگهی تجدید استعلام واگذاری آزمایشگاه بیمارستان امام حسین (ع) بصورت اجاره بهای ماهیانه

تمدید استعلام واگذاری آزمایشگاه بیمارستان امام حسین (ع) گلپایگان

واحد برگزاری کننده استعلام :شبکه بهداشت و درمان گلپایگان

موضوع استعلام : استعلام واگذاری آزمایشگاه بیمارستان امام حسین (ع) بصورت اجاره بهای ماهیانهجهت بیمارستان امام حسین (ع) گلپایگان

مبلغ تضمین شرکت در استعلام :۵۰.۰۰۰.۰۰۰ ریال

نوع تضمیین شرکت در استعلام :فیش واریزی یا ضمانت نامه معتبر بانکی

تاریخ توزیع اسناد استعلام :از روز  شنبه ۸/۲/۱۳۹۷ لغایت روز سه شنبه ۱۱/۲/۱۳۹۷

محل توزیع اسناد استعلام :

۱-  اصفهان-خیابان هزار جریب-دانشگاه علوم پزشکی اصفهان-ستاد مرکزی-ساختمان شماره ۳- طبقه اول- واحد کمیسیون مناقصات- اتاق ۲۰۲

۲-  گلپایگان- بلوار معلم- بیمارستان امام حسین(ع)- واحد دبیرخانه

آخرين مهلت تحویل اسناد استعلام به صورت حضوری : پایان وقت اداری روز سه شنبه مورخ ۱۸/۲/۱۳۹۷

زمان ومحل بازگشایي پيشنهادهای رسيده: روز   چهارشنبه   مورخ ۱۹/۲/۱۳۹۷  راٌس ساعت ۱۰ صبح در دفتر مدیریت بیمارستان

اعلام سهمیه ویلاهای چادگان اردیبهشت ۹۷

سهمیه  اردیبهشت  ۱۳۹۷شبکه  بهداشت و درمان گلپایگان از ویلاهای چادگان به شرح ذیل اعلام می گردد .

فایل پیوست

تبریک سی ام فروردین ماه روز آزمایشگاه

سی ام فروردين ماه روز آزمايشگاه روز بزرگداشت حكيم جرجاني آزمايشگر ، پژوهنده ، پزشك نابغه و تيز هوشي است كه در عرفان و فلسفه و ادبيات پارسي نيز سر آمد روزگار خود بود.

شاید کسی نداند که ان چه در آزمایشگاههای تحقیقاتی کشف می شود روزی با فکر و دست تو به بشریت خدمت می کند، ولی واقعیت دارد تو وارث زحمات اندیشمندانی هستی که برای سلامتی انسانها می کوشند، پس ارزشت والاست و همت و فعالیتت ستودنی .این روز بر شما همکار عزیز مبارک باد.

استعلام واگذاری آزمایشگاه بیمارستان امام حسین (ع) بصورت اجاره بهای ماهیانه

واحد برگزاری کننده استعلام :شبکه بهداشت و درمان گلپایگان

موضوع استعلام :استعلام واگذاری آزمایشگاه بیمارستان امام حسین (ع) بصورت اجاره بهای ماهیانه

مبلغ تضمین شرکت در استعلام :۵۰.۰۰۰.۰۰۰ ریال

نوع تضمیین شرکت در استعلام :فیش واریزی یا ضمانت نامه معتبر بانکی

تاریخ توزیع اسناد استعلام :از روز یک شنبه ۱۹/۱/۹۷ لغایت روز چهار شنبه ۲۲/۱/۹۷

محل توزیع اسناد استعلام :

۲-  گلپایگان- بلوار معلم- بیمارستان امام حسین(ع)- واحد دبیرخانه

آخرين مهلت تحویل اسناد استعلام به صورت حضوری : پایان وقت اداری روز   یکشنبه  مورخ  ۲۶/۱/۹۷

زمان ومحل بازگشایي پيشنهادهای رسيده:روز   دوشنبه  مورخ ۲۷/۱/۹۷  راٌس ساعت ۱۰ صبح در دفتر مدیریت بیمارستان

اولین فراخوان طرح های تحقیقاتی خود را در سال ۱۳۹۷

معاونت پژوهشی و فناوری دانشگاه، اولین فراخوان طرح های تحقیقاتی خود را در سال ۱۳۹۷ اعلام نموده است. پروپوزال هایی که در راستای اولویت های پژوهشی اعلام شده دانشگاه باشد (پوستر پیوست) از اولویت ویژه جهت بررسی و تصویب برخوردار خواهند بود. نحوه ثبت نام از طریق سایت پژوهشیار معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه و مهلت ارسال طرح های تحقیقاتی از اول اسفند ۱۳۹۶ لغایت پایان اردیبهشت ۱۳۹۷ می باشد.

بخشنامه مراحل تحصیل کارکنان در دانشگاه

منبعد مدارک تحصیلی کارمندانی قابل بررسی می باشد که قبل از شروع به تحصیل با توجه به رشته و مقطع تحصیلی پیش بینی شده در شرایط احراز  شغل مورد تصدی  و نیاز دستگاه به سطح بالاتر تحصیلی با هماهنگی کارگزینی واحد محل خدمت نسبت به ثبت نام در سامانه مهندسی مشاغل به منظور  موافقت کتبی مدیر / رییس  واحد سازمانی و همچنین دستگاه مربوطه اقدام نموده باشد .

اعلام نظریه کمیسیون پزشکی از طریق اتوماسیون اداری و اعلام فرایند فلوچارت پذیرش متقاضیان در کمیسیون پزشکی

در راستای تکریم ارباب رجوع و بهینه نمودن و ارتقاء فرایند برگزاری کمیسیون پزشکی دانشگاه، نظریه های کمیسیون این معاونت از ابتدای فروردین ماه سال ۱۳۹۷ صرفاً از طریق اتوماسیون اداری به واحدهای زیر مجموعه دانشگاه اعلام خواهد گردید. همچنین به منظور استاندارد سازی، اعتلا و ارتقاء عملکرد کمیسیون های پزشکی در راستای ایجاد وحدت رویه و شفاف سازی خط مشی ها و روش های اجرایی، فلوچارت فرآیند پذیرش بیماران در کمیسیون پزشکی این معاونت از ابتدای فروردین ماه سال ۱۳۹۷ در فایل پیوست موجود است .

صفحه‌ها

اشتراک در بیمارستان امام حسین (ع) گلپایگان RSS

امور رفاهی

کاربران آنلاین

هم‌اکنون ۰ کاربر آنلاین هستند.