پاس ورزشی ویژه پرسنل ۲ ساعت در هفته

با توجه به در نظر گرفتن ۲ ساعت پاس ورزشی در هفته جهت کارکنان، سانس استخر ویژه آقایان روزهای دوشنبه از ساعت ۱۲/۳۰ تا ۱۴/۳۰ و خانمها در دو گروه مجزا روزهای یکشنبه یا سه شنبه از ساعت ۱۲/۳۰ تا ۱۴/۳۰ می باشد که جهت تهیه بلیط نیم بها به آقای جمالی مسئول پایگاه بسیج مراجعه نمایند.

بازدید ریاست محترم دانشگاه علوم پزشکی اصفهان و معاونین از بیمارستان امام حسین (ع)

روز پنج شنبه ۱۴/۱۰/۹۶ ریاست محترم دانشگاه علوم پزشکی اصفهان سرکار خانم دکتر چنگیز ،معاون محترم درمان جناب آقای دکتر کلیدری ،معاون محترم توسعه مدیریت و منابع جناب آقای دکتر یوسفی و معاون محترم بهداشت آقای دکتر حیدری از بیمارستان امام حسین (ع)گلپایگان بازدید نمودند .

مراسم تودیع با دکتر عبدالطیف غزال

روز پنج شنبه ۱۴/۱۰/۱۳۹۶مراسم تودیع با دکتر غزال فوق تخصص قلب و عروق این مرکز با حضور مدیریت شبکه بهداشت و درمان ،ریاست ومدیریت بیمارستان وپزشکان و جمعی از پرسنل  این مرکز انجام شد.

استعلام واگذاری خرید خدمات ثبت و تنظیم نسخ کلینیکی وپاراکلینیکی

واگذاری خرید خدمات ثبت و تنظیم نسخ کلینیکی وپاراکلینیکی

استعلام واگذاری خرید خدمات نگهداشت سخت افزار وشبکه رایانه جهت بیمارستان امام حسین(ع) گلپایگان

نصب اپلیکیشن شمیم سلامت و ذکر عبارت پرونده سلامت در اپلیکیشن

با توجه به تبلیغات گستردهبه ویژه از طریق پیامک در مورد نصب اپلیکیشن شمیم سلامت و ذکر عبارت پرونده سلامت در اپلیکیشن مورد نظر خواهشمند است دستور فرمایید اطلاع رسانی لازم در این خصوص که اپلیکیشن مزبور هیچ ارتباطی با سیستم ارائه دهنده خدمات تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی ندارد، انجام پذیرد و تاکید گردد نصب و بارگزاری اطلاعات سلامت در نرم افزار پیش گفت صرف نظر از ایجاد هزینه می تواند زمینه سوء استفاده از اطلاعات شخصی افراد را فراهم آورد.

جاسوس افزاری در قالب ایمیل با عنوان دادخواست بخش جزایی و یا با استفاده از عناوین مشابه؛کابران ایرانی را هدف قرارداده است. در متن این ایمیل از کابر درخواست می شود تا اسناد و مدارک قضایی را از لینک ارسال شده با عنوان دانلود فایل کلاسه پرونده شما؛دریافت کند

اطلاعیه دوره باز آموزی مراقبت از خون

دوره باز آموزی "مراقبت از خون "در تاریخ ۲۱/۱۰/۹۶ در بیمارستان خوانسار برگزار می گردد .پرسنل گروه هدف می توانند از طریق سامانه آموزش مداوم ثبت نام نمایند .

داوطلبین جهت اطلاعات بیشتر به سامانه آموزش مداوم مراجعه نمایند.

برگزاری کنفرانس علمی یک روزه " پیشگیري از مرگ کودکان به دنبال خطاهاي تشخیصی، درمانی و مراقبتی "

کنفرانس علمی یک روزه " پیشگیري از مرگ کودکان به دنبال خطاهاي تشخیصی، درمانی و مراقبتی "در تاریخ ۲/۱۱/۹۶ در مرکز همایش های علمی دانشگاه  (سالن لقمان)برگزار می گردد .

اطلاعیه برگزاری دوره آموزش ضمن خدمت رادیولوژی دی ماه ۹۶

با توجه به برگزاری دوره های آموزش ضمن خدمت جهت پرسنل کاردان وکارشناس رادیولوژی طبق جدول ارائه شده (به پیوست) در محل سالن اجتماعات معاونت درمان، شایسته است اقدامات لازم جهت اطلاع رسانی و اعزام افراد واجد شرایط صورت گیرد.

صفحه‌ها

اشتراک در بیمارستان امام حسین (ع) گلپایگان RSS

امور رفاهی

کاربران آنلاین

هم‌اکنون ۰ کاربر آنلاین هستند.